Aili Järvinen on valittu 19.2.2018 JIMEXO TECH Oy:n PLANT TECH -tuoteryhmän tuotepäälliköksi. Hän on työskennellyt Jimexo Tech Oy:ssä vuodesta 2016 tehdassuunnittelijan tehtävissä ja siirtyy nyt vastuuseen PLANT TECH -tuoteryhmän toiminnasta.

Aili on valmistunut insinööriksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta rakennustekniikan koulutusohjelmasta. Tämän lisäksi hän on opiskellut työn ohessa tuotantotaloutta Tampereen teknillisessä yliopistossa johtamisen ja tietotekniikan maisteriohjelmassa. Aililla on aikaisempaa työkokemusta mm. Technip Offshore Finland Oy:stä, Luvata Oy:stä ja Porin Vesi liikelaitoksesta. Työt ovat sisältäneet mm. offshore- ja tehdassuunnittelua, tuotekehitystä sekä myyntiä.

Tuotepäällikkönä Ailin tehtäviin sisältyvät em. tuoteryhmän palveluiden markkinointi, myynti ja tuotekehitys. Lisäksi Aililla on merkittävä rooli PLANT TECH -tuoteryhmän asiakasprojektien koordinoinnissa ja valvonnassa.

”Plant Tech -tiimimme tavoitteena on toteuttaa projekteja asiakaslähtöisesti rautaisella ammattitaidolla ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työskentelyynsä. Työskentelyssä yhdistyvät vuosikymmenien kokemus ja avoimuus uusille tavoille toimia. Olen ylpeä toimistomme hyvästä hengestä ja ammattilaisista, joiden kanssa on ilo työskennellä.”

 

Lisätietoja:

Timo Heinisuo, Managing Director, Jimexo Tech Oy, 0400 642 435

Aili Järvinen tuotepäälliköksi