Rekrytointirintamallamme on ollut vilkasta jo pidempään ja Jimexo Tech Oy:n tavoitteena on edelleenkin saada suunnittelutiimeihimme (esisuunnittelu, turvallisuus ja riskienhallinta, prosessisuunnittelu, tehdassuunnittelu, mekaniikkasuunnittelu, sähkösuunnittelu ja automaatiosuunnittelu) töihin alan parhaita ammattilaisia ja ammattilaisiksi kehittymässä olevia osaajia. Onnistuessaan rekrytointi johtaa pitkään työsuhteeseen, josta hyötyvät kaikki, niin työntekijä, työnantaja kuin tietenkin myös asiakkaamme.

Ammattilaisen asenne

Henkilöstömme ammattitaito muodostaa yrityksemme tarjoaman korkean laadun. Yhteistyökyky ja systemaattinen toiminta ovat tärkeitä laatukriteereitä. Jimexo Tech Oy:ssä työskentelee ammattilaisia, joilla on aito kiinnostus tekemäänsä työtä kohtaan, aktiivinen asenne sekä halu kohdata uusia haasteita. Suunnittelijamme ymmärtävät myös asiakastyytyväisyyden tärkeyden.

Työntekijöihimme voit tutustua lisää lukemalla jutut automaatiosuunnittelija Ernosta ja mekaniikkasuunnittelija Mikosta.

Henkilöstöedut

Haluamme pitää hyvää huolta yrityksemme tärkeimmästä voimavarasta. Monipuolisten ja haastavien työtehtävien, rennon ilmapiirin sekä huipputyökavereiden lisäksi tarjoamme ammattilaisillemme useita eri etuja. Käytössäsi ovat liukuva työaika ja joustava tuntisaldojärjestelmä. Hyvinvointiasi tuemme kattavilla työterveyspalveluilla sairaskuluvakuutuksineen. Hyödynnettävissäsi on matkapuhelinetu sekä TKL:n työsuhdelippu, jolloin työnantaja osallistuu työmatkakuluihisi. Jouluisin ja isoimpina merkkipäivinä muistamme sinua henkilöstölahjalla.

Jimexo Tech Oy:ssä uskotaan yhdessä tekemisen voimaan. Keräännymme viettämään virkistyspäivää kaksi kertaa vuodessa ja näiden päälle pidämme vielä pikkujoulut. Lisää virtaa voit hakea toimistorakennuksessamme sijaitsevalta kuntosalilta, jonka käyttö on sinulle maksutonta.

Hakeutuminen meille töihin

Töihin Jimexo Tech Oy:hin voit hakea klikkaamalla kotisivuiltamme avoimet työpaikat ja täyttämällä hakemuksen. Meille voit jättää myös avoimen hakemuksen. Rekrytoimme aktiivisesti myös LinkedIn:in kautta, eri messuilla ja tapahtumissa sekä TE-palveluiden kautta. Tervetuloa tiimiin!

Avoimet työpaikat

Lisätietoja:

Timo Heinisuo, toimitusjohtaja, Jimexo Tech Oy, 0400 642 435
Marianne Luoma, toimistoassistentti, Jimexo Tech Oy, 050 431 0311