Jimexo Tech Oy on Tampereella toimiva kemian-, metsä- ja teknologiateollisuuden suunnittelutarpeisiin keskittynyt insinööritoimisto.

Asiakaskuntamme kasvaessa haemme nyt joukkoomme aidon kiinnostuksen ja reippaan asenteen omaavaa sekä uusia haasteita kaipaavaa automaatio- tai ICT-insinööriä CONTROL TECH -tuoteryhmäämme.

Voit olla urasi alkutaipaleella oleva nuorempi suunnittelija tai jo alalla kokemusta kartuttanut alan ammattilainen. Työtehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta hyvää uusien asioiden omaksumis- ja yhteistyökykyä sekä vastuullista ja tunnollista asennetta. Ymmärrät myös asiakastyytyväisyyden tärkeyden.

Odotamme hakijalta:

  • Insinööri- tai DI-koulutusta automaatio- tai ICT-alalta.
  • PC-tekniikan tietämystä ja Windows ympäristön hallintaa.
  • Reipasta asennetta ja kykyä omaksua nopeasti uusia asioita

Eduksi katsomme:

  • PLC-ohjelmointikokemus (esim. TwinCA tai Step7)

Tarjoamme haasteellisia tehtäviä sekä hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa. Tehtävä on vakituinen ja työt on mahdollista aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan. Työaika päivittäin 7,5h ja viikoittain 37,5h.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 2.12.2018. Henkilön valinta ja palkkaus voidaan myös tehdä ennen varsinaisen hakuajan päättymistä. Haastatteluun kutsuttaville henkilöille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään viikon 51/2018 aikana.

Lisätietoja:

Esa Lehtimäki, Tuotepäällikkö CONTROL TECH, p. 040 125 3848, esa.lehtimaki@jimexo.fi

HAKULOMAKE

AUTOMAATIO-/ICT-INSINÖÖRI, CONTROL TECH, TAMPERE

Tietojani saa käyttää myös muissa vastaavissa Jimexo Tech Oy:n rekrytoinneissa.