Jimexo Tech Oy on tamperelainen kemian-, metsä- ja teknologiateollisuuden suunnittelutarpeisiin keskittynyt insinööritoimisto, joka toimii yli 60 jimexolaisen voimin. Olemme Rejlers Finland Oy:n tytäryhtiö.

Toimintamme edelleen laajentuessa haemme CONTROL TECH -tiimiimme hyvän asenteen omaavaa automaatiosuunnittelijaa taklaamaan tehdasautomaation mielenkiintoisia haasteita.

Pääasiallinen työtehtäväsi on teollisuus-PC:iden projektikohtainen valmistelu. Tarkemmin Windows ympäristön asennukset ja räätälöinti, C# ja XML konfiguraatiot sekä jossain määrin PLC koodaus ja konfigurointi. Tehtäviin kuuluu myös asennuksen ja käyttöönoton tukitehtäviä. Työpisteesi sijaitsee asiakasyrityksessämme Tampereella. Työhön liittyy satunnaisia matkoja ulkomaille.

Voit olla kokeneempi konkari tai urasi lähtösuoralla kiihdyttelevä suunnittelija. Laaja-alainen kokemus tietotekniikan tehtävissä helpottaa tehtävässä. Puhut sujuvaa suomea ja tulet työtehtävissäsi toimeen vaivatta myös englannin kielellä. Yhteistyö on toinen nimesi ja hoidat tehtäväsi huolellisesti sekä osaat arvostaa sovittuja aikatauluja.

Lisäksi odotamme hakijalta:

  • Insinöörin tai DI:n koulutusta automaation tai tietotekniikan alalta
  • Beckhoff TwinCAT -osaamista
  • Matkustusvalmiutta

Tarjoamme haasteellisia tehtäviä sekä hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika päivittäin 7,5 h ja viikoittain 37,5h.

Hakuaika päättyy maanantaina 27.1.2020. Henkilön valinta ja palkkaus voidaan myös tehdä ennen varsinaisen hakuajan päättymistä, joten kannattaa lähettää hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.jimexo.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja:

Esa Lehtimäki, Tuotepäällikkö CONTROL TECH, Jimexo Tech Oy, p. 040 125 3848

HAKULOMAKE

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA, CONTROL TECH, TAMPERE

Tietojani saa käyttää myös muissa vastaavissa Jimexo Tech Oy:n rekrytoinneissa.