Jimexo Tech Oy on tamperelainen kemian-, metsä- ja teknologiateollisuuden suunnittelutarpeisiin keskittynyt insinööritoimisto, joka toimii lähes 60 jimexolaisen voimin. Olemme Rejlers Finland Oy:n tytäryhtiö.

Toimintamme edelleen laajentuessa haemme CONTROL TECH -tiimiimme hyvän asenteen ja suunnittelutaidon omaavaa instrumentointisuunnittelijaa uusien haasteiden pariin. Työ tapahtuu asiakasyrityksemme tiloissa Espoossa.

Haemme ensisijaisesti jo muutaman vuoden alalla toiminutta ammattilaista. Sinulla on suunnittelukokemusta prosessi-, paperi-, tai voimalaitosteollisuudesta. Osaat lukea PI- kaavioita sekä osaat valita ja mitoittaa mittalaitteita niiden pohjalta. Puhut sujuvaa suomea ja tulet työtehtävissäsi toimeen myös englannin kielellä. Yhteistyö on toinen nimesi ja hoidat tehtäväsi laadukkaasti sekä osaat arvostaa sovittuja aikatauluja.

Lisäksi odotamme hakijalta:

  • Sähköalan insinöörin tai DI-koulutusta
  • CADS tai AutoCAD- osaamista
  • Matkustusvalmiutta

Tarjoamme haasteellisia tehtäviä sekä hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika päivittäin 7,5 h ja viikoittain 37,5h.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 31.3.2019. Henkilön valinta ja palkkaus voidaan myös tehdä ennen varsinaisen hakuajan päättymistä, joten kannattaa lähettää hakemus mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Esa Lehtimäki, Tuotepäällikkö CONTROL TECH, Jimexo Tech Oy, p. 040 125 3848

HAKULOMAKE

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJA, CONTROL TECH, ESPOO

Tietojani saa käyttää myös muissa vastaavissa Jimexo Tech Oy:n rekrytoinneissa.