JIMEXO TECH Oy aloitti toimintansa yrittäjävetoisesti huhtikuussa 2010. Tätä JIMEXO:n jouluista tarinaa kirjoittaessani takana on yli kahdeksan vuotta kestänyt mielenkiintoinen ja haasteellinen taipale, jota olen saanut seurata suunnittelubisneksen näköalapaikalta. Vuosi 2018 ei ole ollut näistä vuosista haasteellisin, mutta JIMEXO TECH Oy:n historian mullistavin.

Merkittävä osa JIMEXO TECH Oy:n historiasta taisteltiin suhdannetaantumassa, mikä ei ollut aloittavalle yritykselle helppoa. Taantuma kuitenkin opetti selviytymään ja kehittämään omaa toimintaa. Panostimme markkinointiin ja rekrytointeihin sekä jatkoimme palvelujemme tuotteistamista. Halusimme myös yrityskulttuurina olla työnhakijoita kiinnostava ja tasa-arvoinen työyhteisö.

Vuoden 2016 alusta lähtien nykyhetkeen henkilöstömäärämme kasvu on ollut 130 % ja liiketoiminnallinen tulos on moninkertaistunut. Tulevalla uudella tilikaudella tavoittelemme jo yli 4 M€:n liikevaihtoa 60 henkilön voimin.  Kasvulukujen perusteella panostuksemme osui oikeisiin kohteisiin, mikä samalla teki meistä kiinnostavan yrityksen monellakin tavalla.

Rejlers Finland Oy lähestyi JIMEXO TECH Oy:tä ostoaikeissa kesäkuussa 2018. Nopean, mutta harkitun, prosessin jälkeen siirryimme 5.11.2018 Rejlers Finland Oy:n kokonaan omistamaksi tytäryhtiöksi. Uuden emon valinta on onnistunut ja täydennämme uskomattoman hyvin toistemme palvelutarjontaa.

Uskon vahvasti, että pystymme jatkossa tekemään hedelmällistä jatkokehitystä mm. EPCM- ja EPC-projekteissa ja suunnittelupalvelujen alueellisessa tarjonnassa. On myös miellyttävää jatkaa JIMEXO TECH Oy:n toimitusjohtajana ja edelleenkin seurata alan tulevia kehityspolkuja sekä jälleen astua uusiin haasteisiin. Juuri toiminnan järkevöittämisen kautta pystymme tarjoamaan aina vain parempaa henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyttä.

Positiivisuus kuvaa varmaankin parhaiten tämän hetken tilannettamme: meillä on potentiaalisia näkymiä tulevalle uudelle vuodelle 2019, meillä on huippuhyvä henkilöstö ja laaja-alainen uusi omistajayhteisö. Näiden lähtökohtien arvo pitää ymmärtää ja hyödyntää.

Välillä on kuitenkin hyvä rauhoittua ja antaa ajatusten kehittyä. Joulunaika tarjoaa siihen otollisen mahdollisuuden.

Kiitän asiakkaitamme, henkilöstöämme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta mielenkiintoisesta vuodesta ja toivotan kaikille erittäin rentouttavaa joulunaikaa ja positiivista vuotta 2019!

Timo Heinisuo

Jimexon joulu

 

Lisätietoja:

Timo Heinisuo, Toimitusjohtaja, Jimexo Tech Oy, p. 0400 642 435