Jimexo Tech Oy on tamperelainen kemian-, metsä- ja teknologiateollisuuden suunnittelutarpeisiin keskittynyt insinööritoimisto, joka toimii lähes 60 jimexolaisen voimin. Olemme Rejlers Finland Oy:n tytäryhtiö.

Kysynnän edelleen kasvaessa haemme joukkoomme  aidon kiinnostuksen omaavia ja uusia haasteita pelkäämättömiä mekaniikkasuunnittelijoita MACHINE TECH -tuoteryhmäämme.

Tarjolla on työtehtäviä uran alkutaipaleella olevalle mekaniikkasuunnittelijalle ja haastavampia projekteja jo alalla pidempään kokemusta kartuttaneelle ammattilaiselle. Työtehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta yhteistyötaitoja sekä vastuullista ja tunnollista asennetta, unohtamatta asiakastyytyväisyyden tärkeyttä.

Lisäksi odotamme hakijalta:

  • Insinööri- tai DI-koulutusta
  • Suunnitteluohjelmisto-osaamista esim. SolidWorks, NX tai Inventor
  • Reipasta asennetta ja kykyä omaksua nopeasti uusia asioita
  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa. Tehtävät ovat vakituisia ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Työaika päivittäin 7,5h ja viikottain 37,5h.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 30.12.2018. Henkilöiden valinta ja palkkaus voidaan tehdä myös jo ennen varsinaisen hakuajan päättymistä, joten kannattaa lähettää hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.jimexo.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jari Niskanen, Tuotepäällikkö MACHINE TECH, p. 044 2929 872, jari.niskanen@jimexo.fi

HAKULOMAKE

MEKANIIKKASUUNNITTELIJA, MACHINE TECH, TAMPERE

Tietojani saa käyttää myös muissa vastaavissa Jimexo Tech Oy:n rekrytoinneissa.