Jimexon pikkujoulujuhlia vietettiin itsenäisyyspäivänaattona 5.12.2019 Tampereella. Juhlallisuudet alkoivat jo varhain iltapäivällä etkoilla toimistorakennuksemme Dynamon upeassa Silhuetti -saunatilassa. Saunan ollessa kuumana ja juomien kylmänä virittäytyivät mielet kohti illan juhlallisuuksia.

Virallisempi pikkujoulujen osuus alkumaljoineen ja illallisineen vietettiin mahtipontisessa, kallion laella sijaitsevassa Näsilinnan palatsissa. Näsilinna, alkuperäiseltä nimeltään Milavida, on rakennettu 1800-luvun lopulla Finlaysonin omistajasukuun kuuluneen Peter von Nottbeckin perheen kodiksi. Myöhemmin palatsin siirryttyä Tampereen kaupungin omistukseen, nimettiin se Näsilinnaksi ja siellä toimi Tampereen vanhin museo, Hämeen museo. Rakennus kärsi pahasti sisällissodan temmellyksessä ja se palautettiin täyteen loistoonsa vasta 2010-luvulla. Nykyisin Näsilinna on omaleimainen museokohde, mutta myös hulppea juhlatila, missä voi aistia entisajan kosmopoliittien elämää.

Seurueemme saavuttua Näsilinnaan piti toimitusjohtaja Timo Heinisuo perinteisen pikkujoulupuheensa palatsin komeassa vestibyylissä eli eteishallissa. Puheen kantavana teemana oli sana hieno. Jimexo on onnistunut hienosti vuoden 2019 tavoitteissaan ja myös ylittänyt ne. Kasvu, kehitys sekä henkilöstötyytyväisyys ovat kaikki hienolla tolalla ja tarkoitus on jatkaa samaan malliin ja palvella asiakkaitamme jatkossa vielä entistä laadukkaammin ja monipuolisemmin.

Kun puheen jälkeen samppanjat hupenivat laseista, siirryimme palatsin ravintola von Nottbeckin pääsaliin nauttimaan korkealuokkaisista makuelämyksistä ranskalaisen keittiön parhaiden perinteiden hengessä. Illan menuna nautiskelimme muun muassa kermaista maa-artisokkakeittoa, tillimoussella täytettyä kuharullaa, pariloitua hirvenfileetä, punajuurifondatia, erilaisia juustoja ja jälkiruokana valkosuklaabrüleeta tyrnimarjojen kera.

Maittavan illallisemme jälkeen siirryimme takaisin saunatila Silhuettiin nauttimaan illan jatkoista. Jatkoilla kuulimme livemusiikkia, kun meille esiintyi mies ja kitara, trubaduuri Nicklas Grönholm. Hän myös veti haastavan musavisan, missä arvuuteltiin kotimaisen popmusiikin esiintyjiä, kappaleiden sanoja ja levyjen nimiä.

Jimexolaiset toivottavat hyvää joulun odotusta!

Lisätietoja:

Timo Heinisuo, Toimitusjohtaja, Jimexo Tech Oy, p. 0400 642 435
Marianne Luoma, Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori, Jimexo Tech Oy, p. 050 431 0311
Valokuvat: Jukka Vahter, p. 040 125 0840