Jimexo Tech Oy on tamperelainen kemian-, metsä- ja teknologiateollisuuden suunnittelutarpeisiin keskittynyt insinööritoimisto, joka toimii yli 60 jimexolaisen voimin. Olemme Rejlers Finland Oy:n tytäryhtiö.

Toimintamme edelleen laajentuessa haemme CONTROL TECH -tiimiimme hyvän asenteen omaavaa sähkö- ja instrumentointisuunnittelijaa uusien haasteiden pariin. Työpisteesi on toimistollamme tai mahdollisesti asiakkaamme tiloissa Pirkanmaan alueella.

Voit olla kokeneempi konkari tai urasi lähtösuoralla kiihdyttelevä suunnittelija. Sinulla on kokemusta koneautomaation puolelta tai vaihtoehtoisesti prosessi-, paperi-, tai voimalaitosteollisuudesta. Puhut sujuvaa suomea ja tulet työtehtävissäsi toimeen myös englannin kielellä. Yhteistyö on toinen nimesi ja hoidat tehtäväsi huolellisesti sekä osaat arvostaa sovittuja aikatauluja.

Lisäksi odotamme hakijalta:

  • Sähköalan insinöörin tai DI-koulutusta
  • CADS tai AutoCAD -osaamista
  • Kotimaan matkustusvalmiutta

Tarjoamme haasteellisia tehtäviä sekä hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika päivittäin 7,5 h ja viikoittain 37,5h.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 24.11.2019. Henkilön valinta ja palkkaus voidaan myös tehdä ennen varsinaisen hakuajan päättymistä, joten kannattaa lähettää hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme www.jimexo.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja:

Esa Lehtimäki, Tuotepäällikkö CONTROL TECH, Jimexo Tech Oy, p. 040 125 3848

HAKULOMAKE

SÄHKÖ- JA INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJA, CONTROL TECH, TAMPERE

Tietojani saa käyttää myös muissa vastaavissa Jimexo Tech Oy:n rekrytoinneissa.