Jimexo Tech Oy on tamperelainen kemian-, metsä- ja teknologiateollisuuden suunnittelutarpeisiin keskittynyt insinööritoimisto, joka toimii yli 60 jimexolaisen voimin. Olemme Rejlers Finland Oy:n tytäryhtiö.

Toimintamme edelleen laajentuessa haemme CONTROL TECH -tiimiimme hyvän asenteen omaavaa sähkö- ja instrumentointisuunnittelijaa sukeltamaan voimalaitosprojektien mielenkiintoiseen maailmaan.

Pääasiallinen työtehtäväsi on kattilalaitoksiin liittyvä sähkö- ja instrumentointisuunnittelu. Työpisteesi sijaitsee asiakasyrityksessämme Tampereella. Työhön liittyy satunnaisia matkoja ulkomaille.

Etsimme ensisijaisesti hieman kokeneempaa suunnittelijaa, mutta taustoista riippuen myös uransa alkuvaiheilla olevat huomioidaan. Puhut sujuvaa suomea ja tulet työtehtävissäsi toimeen vaivatta myös englannin kielellä. Yhteistyö on toinen nimesi ja hoidat tehtäväsi huolellisesti sekä osaat arvostaa sovittuja aikatauluja.

Lisäksi odotamme hakijalta:

  • Insinöörin tai DI:n koulutusta sähkö- tai automaatiotekniikan alalta.
  • Tietokanta pohjaisten suunnitteluohjelmistojen tuntemusta (esim. Siemens COMOS)
  • Kokemusta voimalaitosmaailmasta (esim. suunnittelu tai kunnossapito)
  • Matkustusvalmiutta

Tarjoamme haasteellisia tehtäviä sekä hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika päivittäin 7,5 h ja viikoittain 37,5h.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 1.3.2020. Henkilön valinta ja palkkaus voidaan myös tehdä ennen varsinaisen hakuajan päättymistä, joten kannattaa lähettää hakemus mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Esa Lehtimäki, Tuotepäällikkö CONTROL TECH, Jimexo Tech Oy, p. 040 125 3848

HAKULOMAKE

SÄHKÖ- JA INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJA, CONTROL TECH, TAMPERE

Tietojani saa käyttää myös muissa vastaavissa Jimexo Tech Oy:n rekrytoinneissa.