Toimintamme edelleen laajentuessa haemme CONTROL TECH -tiimiimme hyvän asenteen ja suunnittelutaidon omaavaa sähkösuunnittelijaa uusien haasteiden pariin.

Haemme ensisijaisesti jo muutaman vuoden alalla toiminutta suunnittelun ammattilaista. Omaat kokemusta teollisuuden koneiden ja laitteiden sähkösuunnittelusta sekä tunnet taajuusmuuttajakäyttöjen, kenttäväylien ja PLC -raudan toimintaa. Suunnittelussa osaat ottaa huomioon myös koneturvallisuuden vaatimukset. Olet myös yhteistyökykyinen ja hoidat tehtäväsi laadukkaasti sekä osaat arvostaa sovittuja aikatauluja.

Lisäksi odotamme hakijalta:

  • Sähköalan insinöörin tai DI-koulutusta
  • Matkustusvalmiutta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme:

  • Kokemuksen SISTEMA -laskentatyökalun käytöstä
  • EPLAN tai CADS -osaamisen

Tarjoamme haasteellisia asiantuntijatehtäviä sekä hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 16.10.2019. Henkilön valinta ja palkkaus voidaan myös tehdä ennen varsinaisen hakuajan päättymistä, joten kannattaa lähettää hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme www.jimexo.fi/avoimet-tyopaikat/

Jimexo Tech Oy on tamperelainen kemian-, metsä- ja teknologiateollisuuden suunnittelutarpeisiin keskittynyt insinööritoimisto, joka toimii yli 60 jimexolaisen voimin. Olemme Rejlers Finland Oy:n tytäryhtiö.

Lisätietoja:

Esa Lehtimäki, Tuotepäällikkö CONTROL TECH, Jimexo Tech Oy, p. 040 125 3848

HAKULOMAKE

SÄHKÖSUUNNITTELIJA, KONE- JA LAITETEKNIIKKA, CONTROL TECH, TAMPERE

Tietojani saa käyttää myös muissa vastaavissa Jimexo Tech Oy:n rekrytoinneissa.