Jimexo Tech Oy on tamperelainen kemian-, metsä- ja teknologiateollisuuden suunnittelutarpeisiin keskittynyt insinööritoimisto, joka toimii yli 60 jimexolaisen voimin. Olemme Rejlers Finland Oy:n tytäryhtiö.

Toimintamme edelleen laajentuessa haemme CONTROL TECH -tiimiimme hyvän asenteen omaavaa tehoelektroniikan asiantuntijaa uusien haasteiden pariin.

Taustoistasi riippuen työtehtäväsi voivat olla joko tehokonverttereiden tai kompensaattoreiden suunnittelu sekä tuotannon ja testauksen tukitehtävät. Työpisteesi sijaitsee asiakasyrityksessämme Tampereella. Työhön liittyy satunnaisia matkoja ulkomaille.

Etsimme ensisijaisesti kokeneempaa suunnittelijaa, mutta uransa alussa olevat tullaan myös huomioimaan. Puhut sujuvaa suomea ja tulet työtehtävissäsi toimeen vaivatta myös englannin kielellä. Yhteistyö on toinen nimesi ja hoidat tehtäväsi huolellisesti sekä osaat arvostaa sovittuja aikatauluja.

Lisäksi odotamme hakijalta:

  • Sähkötekniikan insinöörin tai DI:n koulutusta
  • PLC -ohjausjärjestelmien perustuntemusta
  • Matkustusvalmiutta

Tarjoamme haasteellisia tehtäviä sekä hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika päivittäin 7,5 h ja viikoittain 37,5h.

Hakuaika päättyy maanantaina 27.1.2020. Henkilön valinta ja palkkaus voidaan myös tehdä ennen varsinaisen hakuajan päättymistä, joten kannattaa lähettää hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.jimexo.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja:

Esa Lehtimäki, Tuotepäällikkö CONTROL TECH, Jimexo Tech Oy, p. 040 125 3848

HAKULOMAKE

SÄHKÖSUUNNITTELIJA, TEHOELEKTRONIIKKA, CONTROL TECH, TAMPERE

Tietojani saa käyttää myös muissa vastaavissa Jimexo Tech Oy:n rekrytoinneissa.