Suomalaista sisua ja asennetta. Jimexon perinteiset pikkujoulut järjestettiin 1.12.2017. Juhlistaminen alkoi osalla väestä joulusaunan lämpimien löylyjen tahdittamana. Tämän jälkeen koko juhlaseurue siirtyi upeasti Suomi 100 -teeman mukaisesti valaistuun Näsinneulaan glögitarjoilulle. Illan isännät kiittivät puheessaan jimexolaisia kuluneesta vuodesta ja merkittävästä työpanoksesta sekä juhlistivat sanoillaan kunnioittaen 100-vuotiasta itsenäistä Suomea.

Tampere
Heinisuo ja Niskanen
jimexolaisia

Illallinen huipulla

Illan ohjelmaan kuuluneen mielenkiintoisen planetaarioesityksen jälkeen siirryimme herkuttelemaan Näsinneulan huipulle pitkää illallista. Illalliskattauksen yhdeksän ruokalajin yllätysmenu juomineen täytti vaativimpienkin kulinaristien odotukset ja vei isoimmankin nälän mennessään. Ravintola Näsinneula on selvästikin tarkoitettu nautiskelijoille ja hyvän ruuan ystäville. Lautasilla oli tarjolla muun muassa riistaa sekä muita kauden lähiherkkuja. Henkilökunnan aito palveluhalukkuus ja tinkimätön asenne maistuivat makujen hienoina vivahteina. Näkymät Näsi- ja Pyhäjärvelle sekä Tampereen keskustaan olivat ikimuistoiset ja kruunasivat makuelämyksen.

Jimexo

Tämä illan palveluelämyksessämmekin esiin noussut tinkimätön asenne sekä sisu ovat tärkeä osa suomalaista kansallisidentiteettiämme. Toimitusjohtajamme toi upeasti puheessaan esille Suomen itsenäisyyden merkityksen ja etuoikeutetun asemamme elää ja yrittää Suomessa. Meitä suomalaisia yhdistää historia ja perinteet, mutta myös positiivinen, tulevaisuuteen uskova asenne sekä suomalainen sisukkuus. Sisu tarkoittaa meille suomalaisille muun muassa sinnikkyyttä, hellittämätöntä tahdonvoimaa ja lannistumattomuutta. Tunnetuksi tämä suomalainen sisu tuli varsinkin talvisodan aikana. Sakari Pälsiä (1944) lainaten: ” Tiukassa paikassa sisu sanoo: mahdottomalta näyttää, koetetaan kuitenkin. Ja sitten koetetaan – ja voitetaan.” Tällä suomalaisella sisulla ja asenteella on hyvä jatkaa vuoden 2018 ja tulevaisuuden haasteita kohti.

Jimexolaiset lämpimästi kiittävät asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta 2017!

Lisätietoja:
Timo Heinisuo, Managing Director, Jimexo Tech Oy, 0400 642 435
Mari Walden-Hartikainen, Marketing Coordinator, Jimexo Tech Oy, 050 431 0311