Jimexo Tech Oy on tamperelainen kemian-, metsä- ja teknologiateollisuuden suunnittelutarpeisiin keskittynyt insinööritoimisto, joka toimii yli 60 jimexolaisen voimin. Olemme Rejlers Finland Oy:n tytäryhtiö.

Palatko halusta päästä suunnittelemaan teollisuuden uudistuvia ratkaisuja ja asiakkaillemme alan uusinta uutta? Meitä rautaisia Rejlersin kone- ja tehdastekniikan asiantuntijoita sekä loistavia sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelun ammattilaisia on Suomessa jo lähes 550. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden teollisuutta.

Etsimme suunnittelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Toimipisteesi voi sijaita joko Vantaalla tai Turussa.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Suunnittelupäällikön työtehtävässä vastaat MACHINE -tuoteryhmämme Vantaan sekä Turun osastojen vetämisestä. Alaisuutesi kuuluu yli 10 kone- ja laitesuunnittelun ammattilaista. Työssäsi pääset kehittämään palvelukokonaisuutta ja näyttämään todelliset kykysi esimiestehtävissä, suunnittelu- ja projektiosaamisessa sekä asiakaspalvelu- ja myyntityössä.

Tavoitteenamme on jatkuva kehittyminen, tyytyväinen henkilöstö ja kasvava asiakaskunta.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Työntekijänä olet asiakaslähtöinen sekä ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöpeluri. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella.

Toivomme sinulta:

 • insinööri- tai DI-koulutusta
 • monipuolista kokemusta kone- ja laitesuunnittelusta sekä projektitoiminnasta
 • asiakaspalveluosaamista sekä halua tehdä myyntityötä
 • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
 • vastuullista ja positiivista asennetta

Eduksi katsomme:

 • valmistustekniikoiden tuntemuksen
 • kokemukset esimiestyöstä
 • näytöt B2B-myynnistä ja markkinoinnista

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

 • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
 • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
 • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
 • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 31.1.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Line Director Jari Niskanen 044 292 9872, jari.niskanen@rejlers.fi

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Lähes 1000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.