SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOSUUNNITTELU

Ammattitaitoiset suunnittelijamme tuntevat alansa standardit ja määräykset ja löytävät ratkaisut niin prosessiteollisuuden kuin koneenrakennuksen sähkö- ja automaatiohaasteisiinne.

On kohteena sitten suunnittelun kuormitushuippujen tasaaminen, vaativampi tuotekehitysosaaminen tai avuntarve suuremman toimitusprojektin kanssa, niin meihin kannattaa olla yhteydessä. Osaamisemme kattaa kaiken aina esiselvityksistä käyttöönottoon ja loppudokumentaatioon.

Tehokkuus ja Lean-ajattelu ovat lähellä sydäntämme, mutta se ei rajoita luovuuttamme. Osaamme synnyttää ideoita ja muuttaa ne todeksi käyttämällä juuri oikeaa teknologiaa ja menetelmää ongelman ratkaisemiseksi.

Tutustu sähkö- ja automaatiosuunnittelupalveluihimme!
SÄHKÖSUUNNITTELU >
AUTOMAATIOSUUNNITTELU >
INSTRUMENTOINTISUUNNITTELU >
ASENNUSVALVONTA, KÄYTTÖÖNOTTO JA KOULUTUS >

SÄHKÖSUUNNITTELU

VANKKAA KOKEMUSTA

Meillä on laaja kokemus kaivosteollisuuden liikkuvien työkoneiden ja konepajateollisuuden joustavien tuotantojärjestelmien (FMS) suunnittelusta ja tuotekehityksestä.

Asiantuntijamme ovat olleet suunnittelemassa myös koneita betoniteollisuuteen sekä erilaisia robotisoituja tuotantosoluja esimerkiksi viimeistely-, lataus- ja laadunvalvontasoluja.

Painimme päivittäin taajuusmuuttajaohjausten, kenttäväylien ja koneturvallisuuden parissa. Sähkösuunnittelua siivittämässä ovat mm. EPLAN Electric P8, Zuken E3, VertexED, AutoCAD ja CADS Electric.

AUTOMAATIOSUUNNITTELU

KONEAUTOMAATIO HALLINNASSA

Kattavista koneautomaation suunnittelupalveluistamme löytyy apua mm. PLC- ja käyttöliittymäohjelmointiinne.

Suunnittelijoidemme ammattitaitoon voitte luottaa myös voimalaitosautomaatiossa, paperikoneiden uudistus- ja muutostöissä sekä kemianteollisuuden kunnossapidon automaatioprojekteissa.

Automaation ohjelmisto-osaamistamme ovat mm. Siemens STEP7, TIA-Portal, WinCC, Beckhoff TwinCAT ja Honeywell Alcont.

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELU

VALMIINA KAIKKIIN HAASTEISIIN

Prosessien instrumentointisuunnittelumme sisältää esisuunnittelun, laitemäärittelyt sekä kenttäsuunnittelun piirikaavioineen ja kytkentälistoineen.

Kokemusta meillä on erityisesti kemianteollisuuden kunnossapidon projekteista sekä paperikoneiden uudistus- ja muutostöistä. Erityisosaamistamme on myös räjähdysvaarallisten tilojen instrumentointisuunnittelu.

Instrumentoinnissa ammattilaistemme tukena ovat mm. AutoCAD, CADS Electric, VertexED.

ASENNUSVALVONTA, KÄYTTÖÖNOTTO JA KOULUTUS

TIIVISTÄ YHTEISTYÖTÄ

Asiantuntijamme hoitavat myös asennusvalvontaa, käyttöönottoa ja käyttäjäkoulutusta sekä kotimaassa että ulkomailla tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Vahvuutemme ovat prosessiteollisuudessa, jossa olemme käyttöönottaneet mm. erilaisia kattiloita, kaasuttimia, sellu- ja kuorikuivaimia sekä savukaasupesureita.

0%
JÄNNITTEITÄ
0%
VASTUSTA
0%
TEHOA
OTA YHTEYTTÄ
PRE TECH
SAFETY TECH
PLANT TECH
MACHINE TECH
CONTROL TECH