Jimexo Tech Oy on tamperelainen kemian-, metsä- ja teknologiateollisuuden suunnittelutarpeisiin keskittynyt insinööritoimisto, joka toimii lähes 60 jimexolaisen voimin. Olemme Rejlers Finland Oy:n tytäryhtiö.

Toimintamme edelleen laajentuessa haemme PLANT TECH -tiimiimme hyvän suunnittelutaidon omaavaa sekä uusia haasteita kaipaavaa tehdassuunnittelijaa.

Voit olla urasi alkutaipaleella tai jo pidempään alalla toiminut suunnittelun ammattilainen. Omaat kokemusta layout-, rakennustehtävä-, putkisto- ja teräsrakennesuunnittelusta sekä olet tottunut kulkemaan tehdasympäristöissä. Olet myös yhteistyökykyinen ja hoidat tehtäväsi laadukkaasti valmiiksi sovitussa aikataulussa.

Lisäksi odotamme hakijalta:

  • Insinööri- tai DI-koulutusta
  • AutoCAD-osaamista
  • 3D-osaamista, PDMS ja/tai AutoCAD Plant 3D
  • Matkustusvalmiutta
  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme haasteellisia tehtäviä sekä hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika päivittäin 7,5 h ja viikoittain 37,5h.

Hakuaika päättyy torstaina 20.6.2019. Henkilön valinta ja palkkaus voidaan myös tehdä ennen varsinaisen hakuajan päättymistä, joten kannattaa lähettää hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme www.jimexo.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja:

Timo Viinikainen, Tuotepäällikkö PLANT TECH, Jimexo Tech Oy, p. 0400 922 771

HAKULOMAKE

TEHDASSUUNNITTELIJA, PLANT TECH, TAMPERE

Tietojani saa käyttää myös muissa vastaavissa Jimexo Tech Oy:n rekrytoinneissa.