Jimexo Tech Oy:n kotisivut ja niiden uudistusprojekti käynnistyi keväällä 2017 ja uudistaminen tilattiin heinäkuussa Studio Pelisalmi Oy:ltä valokuvauksineen ja videoineen. Uusi sivusto julkaistiin viikolla 39/2017, ennen Tampereen Alihankinta 2017 -messuja. Kotisivujen uudistamisprojektista päävastuussa Jimexo Tech Oy:n puolelta olivat Mari Walden-Hartikainen ja Mikko Remes.

Kotisivut ja uudet kuvat

Kotisivut ja brändi

Uudet kotisivut toimivat tärkeänä Jimexo Tech Oy:n brändiviestinnän ja yritysmielikuvan kirkastajana. Sivujen haluttiin tuovan esille entistä terävämmin Jimexo Tech Oy:n brändi-identiteettiä. Tämä uusi yritysmielikuva koostuu seuraavista dimensioista: kekseliäs, asiantunteva, asiakaslähtöinen, palveluhalukas ja joustava. Nämä piirteet näkyvät visuaalisessa viestinnässä selkeytenä, aitoutena ja kutsuvuutena. Tässä yhteydessä mielikuvaa tehokkaammin viestimään vaihdettiin Jimexo Tech Oy:n sloganiksi Inventive Engineering Company. Tämän lisäksi aikaisemmin käytössä olleet kuvapankkikuvat korvattiin aidoilla työntekijöistä ja toimintaympäristöstä otetuilla kuvilla.

Jimexo Tech Oy:n uudistettu slogan

Visuaalinen ilme

Uusi visuaalinen ilme on johdettu yrityksen strategiasta ja arvoista ja sen tarkoituksena on kuvastaa sitä mitä Jimexo Tech Oy on pintaa syvemmältä. Uuden visuaalisen ilmeen tavoitteena on olla raikkaudellaan huomiota herättävä ja tunnistettava sekä yhtenäinen ja jatkuva. Tätä yhtenäistä ilmettä rakentavat jatkossa kaikki Jimexo Tech Oy:n markkinointimateriaalit. Tärkeänä tavoitteena kotisivujen uudistusprojektissa oli myös saada aikaan käyttäjäystävälliset, kaikilla laitteilla toimivat responsiiviset sivut. Sivujen haluttiin skaalautuvan mutkattomasti kaikille näytöille ja sijoittuvan jatkossa hyvin hakukoneiden kuten Googlen tuloksissa.

Tervetuloa vierailemaan uudistetuille kotisivuillemme!

 

Lisätietoja:

Mikko Remes, Designer, Jimexo Tech Oy, 044 322 2011
Mari Walden-Hartikainen, Marketing Coordinator, Jimexo Tech Oy, 050 431 0311
Timo Heinisuo, Managing Director, Jimexo Tech Oy, 0400 642 435