Jimexo Tech Oy:n kevään virkistysiltaa vietettiin Tampereella perjantaina 17.5.2019. Ilta starttasi kokoontumisella yksityisnäytökseen Finnkinon elokuvateatteri Plevnaan. Plevna sijaitsee Tampereen keskustassa Finlaysonin vanhalla tehdasalueella entisessä kutomorakennuksessa.

Kutomokoneiden sijaan leffaherkkuja

Kutomokoneiden sijaan elokuvateatterille saapuvia virkistäytyjiä odotti vastassa illan sujuvasta kulusta huolehtinut Finnkinon F-host ja asiaan kuuluvat leffaherkut. Tarjolle oli katettu suolaisen rouskuvaa popcornia, makeaa limonadia ja uudistuneen alkoholilainsäädännön sallimana myös alkoholipitoisia juomia oli tarjolla mukaan saliin vietäväksi. Ennen elokuvan pyörähtämistä käyntiin kiitti toimitusjohtaja Timo Heinisuo henkilöstöä kevään aikana hyvin tehdystä työstä ja kertoi positiivisen vireen projektien suhteen jatkuvan edelleen kesää kohti mentäessä.

Illan elokuvaksi valkokankaalle oli valikoitunut ranskalaisohjaaja Jacques Audiardin 1850-luvun Villiin länteen sijoittuva Sistersin veljekset. Perinteisen westernin tapaan elokuvassa pyssyt paukkuivat ja viski virtasi, mutta näimme myös särmikkäitä hahmotarinoita ja paikoin mukaan oli saatu hirtehistä huumoriakin, mikä kirvoitti yleisöstä naurunhymähdyksiä.

elokuvateatterissa

Kohti Laukontorin laitaa

Sää suosi iltaamme ja elokuvan jälkeen kävelimme komeassa auringonpaisteessa kohti Tammerkosken rantaa kohteenamme Laukontorin laidalla sijaitseva Ravintola LiV. Ranskalaistyylinen ravintola LiV on ollut toiminnassa vasta reilun vuoden päivät, mutta kokemusta ei tiimiltä puutu. Omistajilla, keittiömestarilla ja viinurilla on yhteenlaskettuna takanaan vuosikymmenten kokemus ja tämä osaaminen näkyi jouhevasti toteutetussa tarjoilussa, huolella valituissa ruokalajeissa ja näihin varmuudella sopivissa juomissa. Ennen siirtymistä sisälle ruokasaliin herättelimme makuhermoja siemailemalla ravintolan terassilla aperitiiveiksi viileät samppanjat.

ruokailemassa

Kiireetöntä yhdessäoloa

Jimexon virkistyskulttuurin ydintä on nauttia yhdessä kiireettä hyvästä ruoasta ja juomasta Etelä-Eurooppalaiseen tapaan ja ravintola LiV tarjosi tähän loistavat puitteet. Ravintolan pieni, mutta sitäkin viihtyisämpi ruokasali pullisteli liitoksissaan, mutta taiturimaisesti jokaiselle järjestyi oma paikka pitkien pöytien ääreltä. Vihjauksena tulevasta makuilottelusta, oli menu kirjoitettuna auki ravintolan seinällä komeilevalle liitutaululle, mikä lähes poikkeuksetta kielii siitä, että nyt ollaan hyvän ruoan äärellä.

Nauttimamme viiden ruokalajin menu lunasti lupauksena. Tarjolle katettiin toinen toistaan herkullisempia annoksia parsakeitosta karitsanfileeseen ja sinihomejuustosta valkosuklaasemifreddoon. Yksinkertaista, mutta runsasta. Ilta kului vauhdilla iloisen puheensorinan siivittämänä ja viihdyimme niin hyvin, että kellon käydessä jo pitkästi seuraavan päivän puolella, henkilökunta saikin alkaa hätistelemään iloista ja virkistäytynyttä väkeä keväiseen yöhön.

liitutaulu

Lisätietoja:

Timo Heinisuo, Toimitusjohtaja, Jimexo Tech Oy, p. 0400 642 435
Marianne Luoma, Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori, Jimexo Tech Oy, p. 050 431 0311