Jimexon perinteinen kevään virkistystapahtuma järjestettiin perjantaina 5.5.2017. Virkistäytyminen alkoi minigolf-turnauksen merkeissä Mansen Ratagolfissa. Aurinko ja Pyhäjärven keväiset maisemat hemmottelivat osallistujia turnauksen tiimellyksessä. Tiukka kisa käytiin hyvässä hengessä, taitavien osaajien yhteispelillä

Yhteistyö
Varjon alla istujat

Voittajien palkitsemisen jälkeen siirryimme herkuttelemaan Tammerkosken rantaan Stefan’s Steakhouseen illallisen merkeissä. Seitsemän ruokalajin tasting-menu juomineen vei isoimmankin nälän mennessään. Stefan’sSteakhouse on selvästikin tarkoitettu hyvän ruuan ystäville ja nautiskelijoille. Tämän lupauksen ravintola lunasti palveluillaan.

Minigolfrata
Voittajakolmikko

Sosiaalista liimaa

Vaikka virkistyspäiviä usein julkisissa keskusteluissa myös kritisoidaan, Jimexolla uskotaan, että niille ja muille vapaamuotoisille illanvietoille on silti roolinsa yhteisöllisyyden ja työhyvinvoinnin rakentamisessa. Näissä vapaamuotoisissa tapahtumissa mahdollisuudet kommunikointiin lisääntyvät ja työntekijät tutustuvat toisiinsa myös työn ulkopuolella. Yhteisten asioiden kokeminen ja tekeminen luovat pohjaa luottamukselle, hyvälle vuorovaikutukselle ja yhteenkuuluvuudelle. Pelin tiimellyksessä helisevä huumori ja nauru ovat kuin sosiaalista liimaa. Ne ovat hyvää mieltä ja yhteishenkeä lisääviä tekijöitä. Hauskat tilanteet ja kommellukset tuovat huumoria myös työn arkeen.

Annos
Yhteisöllisyys
Viinin kaataja

Kuinka menestymme parhaiten yhdessä?

Tämän yhteistyön ja yhteisöllisyyden ymmärtäminen on oleellista toiminnassamme myös asiakkaan näkökulmasta tarkasteltuna. Pyrimmekin jatkuvasti toiminnassamme pohtimaan ja kehittämään yhteistyötä asiakkaidemme kanssa entistä paremmaksi. Kuinka menestymme parhaiten yhdessä? Ihanteellista olisi päästä jokaisen asiakkaamme kohdalla tilaan, jossa kumppanuutta voi kutsua yhteisölliseksi. Miten voimme palveluidemme ja toimintamme avulla päästä tähän tavoitteeseen? Loppujen lopuksi resepti taitaa olla hyvin yksinkertainen. Aito auttamisen halu, läsnäolo, välittäminen ja me-hengen rakentaminen arjen prosesseissa ratkaisevat. Tällaisessa kumppanuusprosessissa yritysten arvot, tieto, osaaminen ja resurssit yhdistetään kaikille osapuolille lisäarvoa tuottavaksi toiminnaksi. Hyvä yhteisö on täynnä toisiaan kunnioittavia ja arvostavia persoonia. Ihmiset edellä saamme aikaan parhaimman tuloksen.

Hyvän ruuan, juoman ja seuran täyteisiä hetkiä on luvassa henkilöstölle seuraavan kerran taas perinteisen syysreissun merkeissä.

Lisätietoja:

Timo Heinisuo, Managing Director, Jimexo Tech Oy, 0400 642 435
Mari Walden-Hartikainen, Marketing Coordinator, Jimexo Tech Oy, 050 431 0311