Mikä antaisi jimexolaisille virtaa loppukevääseen paremmin kuin virkistysilta, jota vietettiin perjantaina 4. toukokuuta Tampereella. Virkistäytymiset kokoavat yhteen Jimexon omalla toimistolla sekä komennuksilla työskentelevät ammattilaisemme nauttimaan järjestetystä ohjelmasta ja yhdessäolosta. Virkistäytymisten parhaita puolia on keskinäisen vuorovaikutuksen lisääntyminen ja kohoaa siinä sivussa yhdessä tekemisen meininkikin entistä korkeammalle.

Virkistäytyminen aloitettiin kisailemalla sisäminigolfissa ja curlingissa varsin värikkäässä ympäristössä viihdekeskus GrazyGolfissa. Sisäminigolfin kaikki radat ovat teemaltaan erilaisia ja varmasti jokainen löysi niistä suosikkinsa, kuten palmujen ympäröimän aurinkorannan, öljykanistereilla varustetun autoradan tai vauhdikkaan tivolin.

virkistysilta hole-in-one
virkistysilta curling

Curling oli usealle uusi kokemus. Voiman sijaan curling edellyttää pelisilmää, suunnitelmallisuutta ja tiimipeliä, mutta se ei tuottanut jimexolaisille haasteita ja radoilla nähtiin tiukkoja piste-eroja kivien kajahdellessa äänekkäästi toisiinsa.

Jälkipelit pelattiin pitkän pöydän ääressä Arto Rastaan luotsaamassa Dining26 ravintolassa. Iloisen puheensorinan lomassa saimme nauttia yhdeksän ruokalajin verran välimerellisiä makuja. Sosiaalista ruokailua parhaimmillaan, kun ruokalajeja tarjoiltiin osin yhteisistä vadeista ruokailijoiden kesken jaettavaksi. Jälkiruuan ja puolilta öin nautittujen digestiivien myötä oli aika jatkaa virkistyneinä kohti kesää.

virkistysilta Dining26

Lisätietoja:

Marianne Luoma, Toimistoassistentti, Jimexo Tech Oy, 050 431 0311